MMSCODE postao zlatni sponzor KK Borac Banjaluka

U prostorijama dvorane Borik potpisan je prvi zlatni sponzorski ugovor između KK Borac Banjaluka i kompanije MMSCODE.

Ugovor su potpisali direktor KK Borac Banjaluka Tibor Florjan i direktor kompanije MMS CODE Slavko Bojić, dok su potpisivanju ugovora prisustvovali cjelokupan menadžment ove kompanije i košarkaškog kluba Borac.

MMSCODE je uspješna kompanija koja je osnovana 2013. godine i usmjerena je ka razvoju inovativnih softverskih rješenja.

Njihovi stručnjaci, na čelu sa direktorom Slavkom Bojićem, imaju bogato iskustvo u prokektovanju i realizaciji informacionih sistema u oblastima zdravstva, energetike, bezbijednosti, IT industrije, te oblasti javne uprave i administracije.

Njihov prioritet su sistemska rješenja i razvojni alati namijenjeni za upotrebu na internacionalnom nivou.

Vođeni velikim idejama i znanjem, postaju lideri u oblasti naprednih informacionih sistema.

Oni stvaraju sisteme budućnosti i prepoznaju potencijal u mladim ljudima, te smatraju da je njihova dužnost i obaveza da daju doprinos u razvoju Košarkaškog Kluba Borac Banjaluka.

Postali su zlatni partneri kako bi održali prave vrijednosti društva i podstakli mlade da se bave sportom i razvijaju svoje potencijale.

Zaista ogromnu zahvalnost za povjerenje koje nam je ukazano dugujemo ovako renomiranoj kompaniji, trudićemo se u budućnosti da prezentujemo u javnosti i klub i kompaniju na najbolji mogući način. Košarkaški klub Borac Banjaluka iz dana u dan jača na svim poljima i nadamo se da će u narednom periodu da postane konkurentan i ozbiljan sportski kolektiv na višim takmičarskim nivoima.

Izvor: https://www.nezavisne.com/sport/kosarka/MMSCODE-postao-zlatni-sponzor-KK-Borac-Banjaluka/570526